ISDuurzaam

United-Kingdom-flag-icon

Jolein wie

spraak-ballon-staand

Mijn naam is Jolein Baidenmann. Sinds 2002 werk ik als zelfstandig adviseur. Ik word gedreven door een positieve, duurzame toekomst.

Ik raak enthousiast van projecten met een lange termijn doel, die outside-the-box denken vereisen en de transitie van sectoren en systemen versnellen. In mijn werk focus ik op het verbinden van verschillende partijen rondom een gezamenlijk doel. Ik geloof dat de uitdagingen van onze tijd samenwerking tussen bedrijven, overheden, NGO's en burgers vereisen. Sinds 2016 ben ik geaccrediteerd Partnership Broker. Ik ben initiatiefnemer van de website www.partnerschappen.nl, met basisinformatie over het starten en succesvol volbrengen van een partnerschap.

Ik ben gefascineerd door vernieuwing, science fiction, singulariteit, het ondenkbare. Ik werk graag aan innovatie en internationale lange termijn projecten, bijvoorbeeld rondom de sustainable development goals en klimaatverandering.

Ik denk graag mee over complexe, integrale uitdagingen, zoals het concept van stranded assets, oplossingen voor duurzame steden of de invloed van robotisering op de zorg.

In die gevallen zult U een inspirerende en gepassioneerde collega en teamleider in mij vinden. Ik ben scherpzinnig, energiek, doelgericht en verbindend.

Download CV

 

     

ISDuurzaam | kvk 59590645 | T. 06-23920404 | info@isduurzaam.eu | fotografie: Petra van Velzen | design: Aprire